Box

Daniel Ghita: "In sufletul meu am castigat lupta cu Saki"

Luptatorul roman Daniel Ghita a declarat, sambata, dupa finala K1 de la Tokyo, ca in opinia sa ar fi trebuit sa castige meciul cu turcul Gokhan Saki din prima runda a piramidei finale. De cealalta parte, Saki a spus ca Ghita i-a rupt mana prin repetatele lovituri de picior, de aceasta accidentare profitand Alistair Overeem in semifinale.
"În opinia mea si în sufletul meu chiar simt ca am câstigat meciul asta, îmi pare rau ca decizia arbitrilor nu a fost pentru mine. Dezamagirea e ca arbitrii au dat decizia, poate ca cine stie, în opinia lor a fost mai bun. Si Peter Aerts a venit la mine si mi-a zis ca primele doua reprize au fost ale mele, a treia a fost egala, atunci meciul si decizia trebuiau sa fie pentru mine. Regret ca trebuia sa-l bat rau ca sa fie o decizie corecta. În sufletul meu eu plec cu capul sus si zic ca mi-am facut treaba bine, dar îmi pare rau ca nu am dus steagul României mai sus, pe podiumul mondial", a declarat Ghita pentru Pro Tv.

Saki a privit intalnirea cu Ghita ca o revansa dupa ce romanul i-a invins in trecut pe colegii acestuia de club, Zimmerman si Kharitonov.

"Pentru mine a fost foarte important meciul cu Ghita. Le-a dat KO «fratilor» mei Zimmerman si Kharitonov. A fost important sa câstig meciul cu el. Din pacate, mi-am rupt mâna în a doua runda, dupa ce m-a lovit cu tibia. Nu am vrut sa mai intru în al doilea meci, dar tot staful m-a îndemnat sa o fac", a spus Saki, informeaza site-ul sport.ro.

Românul Daniel Ghita a fost învins, sâmbata, de turcul Gohkan Saki în sferturile finalei K1 de la Tokyo. Ghita a fost învins de Saki în runda suplimentara, dupa ce primele trei reprize nu au fost de ajuns pentru departajarea celor doi luptator.

Gala K1 World Grand Prix de la Tokyo a fost in direct pe Onlinesport.


Daniel Ghita: "In sufletul meu am castigat lupta cu Saki"