Box

'Rechinul' Diaconu trage tare pentru revenirea in elita

Dupa cele doua infrangeri de anul trecut cu Jean Pascal, Adrian Diaconu trage tare in Florida pentru a reveni in prim plan. Diaconu va boxa cu Omar Sheika pe 15 octombrie, in aceeasi gala cu Lucian Bute.
Infrangerile cu Jean Pascal au reprezentat un urias pas inapoi pentru Diaconu, insa romanul a hotarat sa lase trecutul in urma.

El se antreneaza de zor la Florida, alaturi de Lucian Bute, pentru meciul cu Omar Sheika, programat pe 15 octombrie in Centre Bell din Montreal.

"Mi-a luat ceva timp sa trec peste infrangerile in fata lui Pascal, dar a sosit vremea sa privesc inainte, nu pot privi in trecut. Cariera mea trebuie sa continue, iar, cum se spune in Romania, un pas inapoi este echivalent cu doi inainte. Sunt profesionist, trebuie sa accept infrangerea. Am fost pregatit pentru revansa cu Pascal, dar strategia mea nu a fost adecvata", spune Diaconu.

Referitor la meciul cu Omar Sheik  a, Diaconu spune ca acesta este pe placul sau. "Omar loveste bine si incearca sa lupte din centrul ringului. Este genul de lupta pe care o prefer, deoarece urasc sa imi urmaresc adversarul. Trebuie sa fiu atent la uppercutul sau si la croseul de stanga", a adaugat Diaconu.

Aflat pe ultima suta a pregatirilor, Diaconu incheie cu un regret, ii este dor familie. "Imi lipsesc foarte mult. Oricum, este un sacrificiu pe care il fac pentru binele meu si al familiei", a conchis Diaconu, tatal unei fetite de 9 ani si al unui baietel de 1 an si opt luni.

Onlinesport


'Rechinul' Diaconu trage tare pentru revenirea in elita