Box

Bute l-a facut KO pe Miranda

Pugilistul roman Lucian Bute a facut un nou meci mare, reusind sa il invinga pe Edison Miranda printr-un KO de senzatie in runda a treia, pastrandu-si astfel titlul mondial al categoriei supermijlocie, in versiunea IBF. Victoria romanului a fost cat se poate de clara si nu poate fi pusa sub semnul intrebarii, "Mister KO" continuandu-si astfel parcursul bun de peste Ocean.
Aclamat de 16.000 de spectatori prezenti in sala din Montreal, Bute a intrat in ring pe melodia Where the streets have no name a celor de la U2.

Sportivul roman a practicat un joc de tatonare in primele doua runde, cand nu i-a dat nici o sansa Edison Miranda, cel care in majoritatea timpului a fost nevoit sa faca un joc defensiv.

In runda a treia, Bute a lovit decisiv. Un upercut de stanga in plina figura l-a trimis pe Miranda in lumea viselor, iar Bute a reusit astfel sa-si apere centura.

Victoria lui Bute nu poate fi pusa sub semnul intrebarii. Romanul si-a lovit adversarul de 47 de ori, in timp ce Miranda a reusit acest lucru doar de 21 de ori.

Pentru Lucian Bute a fost a cincea oara cand si-a aparat titlul mondial IBF, iar victoria in fata lui Miranda a fost a 26-a din cariera sa (21 reusite prin KO).

Onlinesport


Bute l-a facut KO pe Miranda