Box

Adrian Diaconu a trecut de proba cantarului

Dupa mai putin de 24 de ore de cosmar in care a fost nevoit sa dea jos mai bine de doua kilograme, Adrian Diaconu a trecut proba cantarului oficial si este pregatit pentru marele meci de sambata seara cu Chris Henry.

Diaconu a avut 79 de kilograme si 50 de grame la cantarul oficial, cu peste 300 de grame mai putin fata de limita admisa la categoria semi-grea, 79,379 kilograme.

Adversarul sau, Chris Henry, sportiv care a trecut si el printr-o perioada dificila inainte de cantarul oficial, a fost incadrat la 78,95 kilograme, fiind mai slab decat Diaconu cu aproximativ 100 de grame

Diferenta dintre cei doi nu conteaza foarte mult in acest moment in conditiile in care este foarte posibil ca atat Diaconu cat si Henry sa mai castige aproximativ 4-5 kilograme pana la ora marelui meci.

Ion Ionut Dan a fost cu 50 de grame mai greu la cantarul oficial decat adversarul sau de sambata seara, argentinianul Raul Balbi, dar ambii sportivi s-au incadrat in limita admisa, 63,5 kilograme, Dan avand 63,3 kilograme, iar Balbi 63,25 kilograme.

Singurul sportiv din a doua parte a galei care a avut probleme la cantarul oficial a fost Rudy Encarnacion, adversarul lui Viorel Simion, care 57,6 kilograme la cantarul oficial si va fi obligat sa slabeasca aproape jumatate de kilogram pana la ora 16.00, termenul limita oferit de organizatori.

Viorel Simion a avut sub 57 de kilograme la cantarul oficial, limita admisa fiind de 57,153 kilograme.

Pentru meciul la categoria grea, meci in care debuteaza la profesionisti Bogdan Dinu, sportivul roman a avut 103,8 kilograme, fiind cu peste sapte kilograme mai slab decat adversarul sau in ciuda faptului ca Dinu are un plus important la capitolul inaltime.

Gala Invincibilii are loc sambata seara, incepand cu ora 18.30, si va programa sapte partide, trei in prima parte a galei, Carl Handy - Vasili Andrianov, Cristian Hodorogea - Raul Asencio Cerisuelo si Silvio Branco - Abdelkader Benzinia, si patru in partea a doua a galei, Viorel Simion - Rudi Encarnacion, Jojo Dan - Raul Balbi, Bogdan Dinu - Stephane Messier si marele meci dintre Adrian Diaconu si Chris Henry.

Amos News



Adrian Diaconu a trecut de proba cantarului