Atletism

Angela Morosanu s-a calificat in semifinale la 60 metri garduri

Sportiva Angela Morosanu a obtinut, vineri, calificarea directa în semifinalele probei de 60 metri garduri, la Campionatele Mondiale de sala, de la Istanbul.
Morosanu a încheiat cursa de 60 de metri garduri, din seria a 2-a, cu timpul de 8.37 secunde, cu care s-a clasat pe locul doi, dupa Alina Talay (Belarus, 8.11 secunde). Conform regulamentului, primele trei clasate din fiecare serie obtin calificarea directa mai departe. Semifinalele, dar si finala probei, vor avea loc sâmbata.

Tot vineri, saritoarea în înaltime Esthera Petre s-a calificat în finala, de pe locul 7 (1.92 metri), în timp ce Cristian Bujin si Adelina Gavrila au ratat ultimul act, ocupând locurile 10, respectiv 9, în grupele de calificare.

Delegatia României mai are reprezentanti în urmatoarele probe: Angela Morosanu (4x400 m), Mirela Lavric, Alina Panainte, Mihaela Nunu, Adelina Pastor (4x400 m), Ioana Doaga (1.500 m), Cornelia Deiac, Viorica Tigau (saritura în lungime), Mihai Donisan (saritura în înaltime) si Marian Oprea (triplusalt).

Obiectivul tricolorilor este de câstigarea a unei medalii si cât mai multe calificari în finale.



Angela Morosanu s-a calificat in semifinale la 60 metri garduri