Alte Sporturi

Ana Maria Paval, medalie de bronz la Europenele de lupte

Sportiva Ana Maria Paval a câstigat, joi, medalia de bronz, la categoria 55 de kilograme, la Campionatul European de lupte de la Belgrad.
În primele doua tururi, luptatoarea clujeana a trecut de Ana Gomis (Franta) si finlandeza Petra Maarit Olli, dar a fost învinsa în semifinale de Nataia Sinisin (Ucraina), intrând în recalficari. În aceasta faza, Ana Maria Paval a trecut de poloneza Roksana Zasina, obtinând medalia de bronz.

Tot joi, la categoria 74 de kilograme, Marius Atofani a fost eliminat din primul tur de armeanul Musa Murtazaliev, în timp ce Rares Chintoan, la categoria 120 de kilograme, a trecut de primul adversar, letonul Dimitris Mihailovs, dar a fost învins în runda urmatoare de rusul Bahtiar Ahmetov.

De asemenea, la categoria 67 de kilograme, Roxana Nastrusnicu a fost eliminata în turul secund de Filipova Manolova (Bulgaria), dupa ce în prima confruntare a trecut de Ira Tuba (Serbia).

În primele doua zile ale CE de la Belgrad, delegatia României si-a trecut în palmares o medalie de argint, prin Estera Dobre (cat. 48 lg) si un loc cinci, prin George Bucur (cat. 60 kg).

La CE de la Belgrad vor mai lua startul înca 7 sportivi români.

Mediafax


Ana Maria Paval, medalie de bronz la Europenele de lupte