Alte Sporturi

Echipajul romanesc de 8+1 feminin in recalificari la Mondiale

Locul doi pentru echipajul romanesc de 8+1 in prima serie la Campionatele Mondiale de la Bled (Slovenia), cursa fiind castigata de echipajul Canadei.
Maria Dinu Bursuc, Ionelia Zaharia, Cristina Grigoras, Irina Dorneanu, Adelina Cojocariu, Andreea Boghian, Roxana Cogianu, Eniko Mironcic si Teodora Gidoiu au incheiat cursa la 3.32 secunde in spatele canotoarelor din tara frunzei de artar.

In cealalta serie de calificare, echipajul Statelor Unite s-a impus in fata Marii Britanii si a avansat in finala mare a cursei de 8+1.

Intr-o alta desfasurata pe lacul Bled in ziua a doua la Campionatele Mondiale, echipajul de dublu format din Camelia Lupascu si Nicoleta Albu s-a clasat pe primul loc in prima cursa de recalificare.

Cronometrate cu timpul de 7:09.70, cele doua reprezentante ale Romaniei au avansat in semifinalele probei alaturi de echipajul Italiei si de cel al Germaniei.

Cel mai bun timp al disciplinei apartine lui Damian-Andrunache si Susanu, care la Sevilla in 2002 au parcurs cei 2000 metri in 6:53.80.

Onlinesport


Echipajul romanesc de 8+1 feminin in recalificari la Mondiale