Formula 1

Alonso are incredere in noul monopost Ferrari

Fostul dublu campion mondial Fernando Alonso a declarat ca dinspre centrul de comanda al Scuderiei razbate un aer de incredere vis-a-vis de noul monopost.
Ferrari a intrerupt dezvoltarea monopostului F150 inca din luna august, dupa ce a devenit clar pentru toata lumea ca acesta nu poate face fata concurentilor de la Red Bull si McLaren.

Inca de atunci inginerii de la Maranello s-au pus pe treaba pentru dezvoltarea monopostului din 2012, care nu va iesi la lumina mai devreme de luna februarie.

Pana atunci insa pilotul spaniol Fernando Alonso, care va incepe al treilea sezon alaturi de Ferrari, ramane optimist.

"Este timpul sa fim optimisti, dar pentru a vedea cu adevarat unde suntem trebuie sa asteptam startul sezonului. In ultimele zile am primit semnale pozitive de la Maranello, iar aerul este plin de incredere cu privire la noul monopost. Filozofia din spatele monopostului viitor este complet schimbata fata de 2011, in special in unele zone cheie cum ar fi suspensiile si aerodinamica", a spus Alonso.

Vicecampion mondial cu Ferrari in anul de debut, Alonso nu a incheiat decat pe locul patru sezonul 2011, dupa ce a ratat podiumul pentru un singur punct la chiar ultima cursa din Brazilia.

Onlinesport


Alonso are incredere in noul monopost Ferrari