Formula 1

Alonso, impresionant in antrenamentele de vineri-amiaza

Spaniolul Fernando Alonso a stabilit cel mai rapid timp, vineri, in a doua sesiune a antrenamentelor libere din cadrul Marelui Premiu al Europei de la Valencia.
Pilotul echipei Ferrari a fost singurul care a acoperit un tur de circuit in mai putin de un minut si 38 de secunde, oprind cronometrul la 1:37.968.

Fostul dublu campion mondial l-a devansat pe britanicul Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) cu 227 de miimi, topul patru fiind completat de germanii Sebastian Vettel (Red Bull-Renault) si Michael Schumacher (Mercedes).

Sesiunea a fost marcata de duelul la varf intre Red Bull si Ferrari, cu urcarea in ultimele minute in pozitiile fruntase pentru Hamilton si Schumacher.

Singurul care nu a iesit pe circuit a fost Jaime Alguersuari, pilotul Scuderiei Toro Rosso suferind o problema la motor chiar inaintea aprinderii luminilor verzi.

Paul di Resta a concurat doar in ultimele zece minute, dupa ce mecanicii echipei Force India-Mercedes au reparat contracronometru monopostul avariat in timpul diminetii de Nico Hulkenberg.

Onlinesport


Alonso, impresionant in antrenamentele de vineri-amiaza