Formula 1

Alonso si Massa l-au prins in cleste pe Vettel

Chiar daca nu a mai intrat in zid, asa cum s-a intamplat in prima sesiune de antrenamente libere, campionul mondial Sebastian Vettel a avut mult de lucru in a doua sedinta cronometrata, cand a trebuit sa faca fata concurentei celor doi piloti Ferrari. Accesati aceasta pagina pentru a vedea rezultatele inregistrate in primele doua sedinte de antrenamente libere de la Montreal.
Intr-o evidenta revenire de forma, Fernando Alonso a stabilit timpul etalon la Montreal, cu 1:15.070, care a fost mai bun cu aproape patru zecimi decat cel inregistrat in dreptul lui Vettel.

Startul bun de weekend al Scuderiei de la Maranello a fost confirmat si de locul al treilea obtinut de brazilianul Felipe Massa, care declara la finalul sesiunii ca a avut parte de cea mai buna evolutie din acest sezon.

Nici aceasta a doua sesiune nu a scapat de incidente, steagurile rosii fiind scoade de comisarii de traseu cu 30 de minute inaintea epuizarii celor 90 de minute programate, dupa ce japonezul Kamui Kobayashi (Sauber) a lovit cu partea dreapta zidul in prima sicana.

Topul sase al ierarhiei a fost completat la final de trei britanici, Lewis Hamilton, Jenson Button si Paul di Resta, acesta din urma furnizand o placuta surpriza chiar la o zi dupa ce declarase ca viseaza sa piloteze pentru Mercedes.

Spaniolul Pedro De La Rosa a urcat la volanul celui de-al doilea monopost Sauber, dupa ce mexicanul Sergio Perez, accientat serios la Monte-Carlo, s-a simtit rau la finalul primei sesiuni.

Onlinesport


Alonso si Massa l-au prins in cleste pe Vettel