Formula 1

Alonso face apel la artimetica pentru a-si calcula sansele la titlu

Pilotul spaniol Fernando Alonso a realizat, miercuri, o analiza a sanselor sale la titlu dupa primele patru curse ale anului, comparativ cu perioada similara a sezonului precedent.
''Stiti ca imi place sa ma joc cu numerele si in timp ce calatoream intre Maranello spre Turcia si retur am facut o comparatie intre primele mele patru curse de anul trecut si cele de anul acesta.

''Comparativ cu anul 2010 am cu opt puncte mai putin acum, dar la fel de adevarat este ca in aceleasi patru curse pe care le-am acoperit pana acum in 2010 am avut cu 13 puncte mai mult'', a scris Alonso pe un blog al site-ului oficial Ferrari.

De retinut ca in 2011 nu s-a disputat Marele Premiu al Bahrainului, cursa castigata in 2010 de Alonso la chiar prima alergare alaturi de Scuderie.

''Este adevarat ca diferenta de acum fata de liderului campionatului este mai mare (52 puncte) fata de 2010, cand dupa cursa din China aveam de recuperat doar 11 puncte. Cu toate acestea mai avem inca 15 curse inaintea noastra si se poate intampla orice'', a mai scris Alonso.

Spaniolul a ocupat locul al treilea in Grand Prix-ul Turciei, aducand astfel primul podium din 2011 pentru Ferrari.

Onlinesport


Alonso face apel la artimetica pentru a-si calcula sansele la titlu