Formula 1

Alonso se considera favorit la titlul mondial

Pilotul spaniol Fernando Alonso isi face curaj singur inaintea ultimelor etape din calendarul Formulei 1, decisive in vederea stabilirii noului campion mondial.
Echipierul de la Ferrari se considera favorit la castigarea unui nou titlu, spunand ca ultimele rezultate il avantajeaza in batalia cu Mark Webber.

"Daca ne uitam la ultimele doua curse, da, putem spune ca sunt favorit. Trebuie sa pastram momentul bun", a spus Alonso, care a castigat la Monza si Singapore, apropiindu-se la doar 11 puncte de australianul Webber.

Acesta din urma a declarat inaintea weekend-ului de cursa de la Suzuka ca nu este favorit la titlu si ca nici nu se gandeste deocamdata la acesta.

Cu toate acestea, Alonso ramane cu picioarele pe pamant: "Este dificil sa controlezi mai multi piloti si echipe in termeni de strategie. Sa te lupti doar cu un pilot pentru titlu este usor, dar cu cand ai in fata nu mai putin de cinci adversari lucrurile se complica si batalia devine una deschisa".

Marele Premiu al Japoniei de la Suzuka este deschis, vineri, de primele doua sedinte de antrenamente libere. Calificarile si cursa vor fi in direct pe Onlinesport.ro

Onlinesport


Alonso se considera favorit la titlul mondial