Formula 1

Alonso, din nou cel mai rapid in Belgia

Spaniolul Fernando Alonso a mentinut piciorul la maxim pe acceleratia monopostului sau Ferrari si in a doua sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Belgiei, ibericul semnand cel mai bun timp pentru a doua oara consecutiv.
Cu 1:49.032, fostul dublu campion mondial l-a devansat cu 125 de miimi pe germanul Adrian Sutil, echipierul de la Force India fiind surpriza placuta a sesiunii.

Lewis Hamilton a urcat McLaren-Mercedes in pozitia a treia, la 216 miimi de Alonso, in timp ce topul cinci a fost intregit de Robert Kubica (Renault) si Felipe Massa (Ferrari), acesta din urma facand un salt de sase pozitii fata de sesiunea de dimineata.

Doar locul 12 pentru germanul Michael Schumacher (Mercedes), care a fost mai lent cu 1.3 secunde in raport cu Alonso.

Rezultat modest si pentru liderul campionatului, Mark Webber (Red Bull) nereusind sa urce mai sus de locul 18, dupa ce a pierdut peste doua secunde si jumatate.

Sesiunea a fost oprita mai mult de zece minute cu un sfert de ora inaintea epuizarii timpului aferent antrenamentelor, dupa ce organizatorii au identificat mai multi spectatori care vizionau intrecerea dintr-un loc periculos.

Onlinesport


Alonso, din nou cel mai rapid in Belgia