Formula 1

Alonso increzator ca poate cuceri titlul mondial

Pilotul spaniol Fernando Alonso se declara in continuare increzator in sansele sale de a cuceri la finalul sezonului titlul mondial, in pofida dominarii echipei Red Bull-Renault in primele curse ale anului.
"Daca ne gandim ca sunt al treilea la general in conditiile in care de patru ori in primele sase curse am intampinat diverse probleme in debutul curselor, nu am motive sa nu fiu increzator in sansele mele", a spus Alonso.

Echipa Ferrari va aniversa la sfaristul acestei saptamani in Turcia prezenta in Grand Prix-ul cu numarul 800, iar Alonso crede ca scuderia italiana trebuie sa se impuna in duelul cu Red Bull.

"Cursa de la Istanbul va fi una importanta pentru noi, nu doar in economia campionatului, dar si pentru istoria echipei. Al 800-lea Mare Premiu la care particiam trebuie sa fie un factor motivant extrem de important pentru a urca pe podium, daca se poate chiar in fata celor de la Red Bull. Echipa a lucrat foarte bine dupa Monaco si am ajuns in Turcia increzatori si foarte optimisti", a mai spus fostul dublu campion mondial.

Marele Premiu al Turciei, a saptea etapa a sezonului 2010, se va desfasura la sfarsitul acestei saptamani pe circuitul de la Istanbul, calificarile si cursa fiind in direct pe Onlinesport.ro

Onlinesport


Alonso increzator ca poate cuceri titlul mondial