Formula 1

Alonso nu este ingrijorat de rezultatele slabe din antrenamente

Lider al campionatului dupa primele doua curse ale sezonului, spaniolul Fernando Alonso nu a convins, vineri, in antrenamentele libere desfasurate la Sepang in deschiderea Marelui Premiu al Malaysiei.
"Nu are nicio relevanta sa luam in calcul rezulatele de vineri. Am fost al saptelea in a doua sesiune, dar as fi putut la fel de bine sa fiu si al doilea. Totul depinde de programul adoptat de fiecare echipa in parte. Din punctul nostru de vedere suntem multumiti de comportarea pe pista si, la prima vedere, nu avem de ce sa nu speram la reeditarea rezultatelor din Bahrain si Australia. Masina este foarte usor de pilotat, iar aceasta este cea mai buna stire pentru noi", a declarat Alonso.

Fostul dublu campion mondial a cantarit sansele celorlalte echipe implicate la lupta de la varful ierarhiei: "Ca si pana acum, ma astept ca echipele Red Bull, McLaren si Mercedes sa fie foarte competitive, iar noi trebuie sa mergem la potentialul maxim. Nu va fi usor sa ne impunem, dar nu sunt motive pentru a fi pesimisti".

Fernando Alonso a castigat in 2005 si 2007 la Sepang pe cand pilota pentru echipa Renault. La volanul modelului Ferrari, pilotul iberic a fost al optulea in prima sesiune a antrenamentelor libere si al saptelea in cea de-a doua.

Onlinesport


Alonso nu este ingrijorat de rezultatele slabe din antrenamente