Formula 1

Alonso vrea sa-si incheie cariera la Ferrari

Pilotul spaniol Fernando Alonso, echipier la Ferrari incepand cu sezonul urmator al Campionatului Mondial de Formula 1, a declarat ca vrea sa-si incheie cariera la echipa 'Calutului Cabrat'.
"Sper ca voi putea continua cariera asa cum imi doresc si sa-mi inchei activitatea in Marele Circ la Ferrari cu multe victorii in cont. Cred ca Ferrari va fi ultima echipa pentru care voi concura in F1. Ferrari este mai mult decat o echipa si vreau sa-mi inchei cariera aici", a spus Alonso, joi, pe circuitul de la Suzuka.

"Sa pilotez un monopost Ferrari este fara indoiala un lucru foarte special. Toti pilotii viseaza ca intr-o zi sa se afla la volanul unui Ferrari, iar pentru mine acum visul acesta a devenit realitate si sunt extrem de bucuros sa incep munca din 2010", a adaugat ibericul in varsta de 28 ani.

Comparat de multi ca adevaratul urmas al lui Michael Schumacher in cadrul Scuderiei, Fernando Alonso spune ca nu va fi deloc usor sa-i calce pe urme titratului pilot german.

"Nu va fi cu siguranta usor, dar imi doresc sa am rezultatele lui Michael, castigand multe campionate. Cu Ferrari orice victorie are un farmec special", a spus Alonso, pilot care are in palmares doua titluri mondiale castigate cu Renault in 2005 si 2006.

Onlinesport


Alonso vrea sa-si incheie cariera la Ferrari