Formula 1

Alonso, cel mai bun timp in sesiunea secunda de antrenamente

Pilotul spaniol Fernando Alonso a incheiat cu cel mai bun timp a doua sesiune de antrenamente programata, vineri dupa-amiaza, pe circuitul de la Valencia in cadrul Grand Prix-ului Europei.
Echipierul de la Renault a fost singurul care a oprit cronometrul la 1:39.404, dupa parcurgerea unui numar de 33 tururi.

Al doilea timp i-a apartinut britanicului Jenson Button, acesta parcurgand turul de circuit de la Valencia in 1:40.178, in timp ce brazilianul Rubens Barrichello a fost al treilea, cu 1:40.209.

Topul cinci a fost completat de cei doi echipieri de la Williams-Toyota, Nico Rosberg si Kazuki Nakajima, germanul luandu-i fata niponului pentru 118 miimi de secunda.

Finlandezul Kimi Raikkonen (Ferrari) a continuat sa se zbata la mijlocul clasamentului, fiind inregistrat la finalul sedintei doar cu al 11-lea timp si o intarziere de 1.335 secunde, in timp ce Luca Badoer a scapat de ultimul loc ocupat in prima sesiune, urcand pe 18, la 2.613 secunde in spatele lui Alonso.

Campionul mondial Lewis Hamilton a completat doar trei tururi, dupa care si-a avariat monopostul McLaren-Mercedes, urmarind restul minutelor din boxele echipei sale.
Onlinesport


Alonso, cel mai bun timp in sesiunea secunda de antrenamente