Stiri Auto

Apar noi detalii despre BMW X4

In ciuda deziluziei suferite de BMW la vanzarile lui X6, contrar asteptarilor care il vedeau un best-seller, compania continua ideea si incearca un nou SUV coupe, un frate mai mic pentru 'Marele Cocosat'. Este vorba de X4, conform revistei Auto Express. La fel ca si Audi, care a produs un SUV mare - Q7, pentru a-i face apoi un fate aproape geaman, dar mai slab dezvoltat - Q5, BMW procedeaza la fel pe segmentul SUV coupe. BMW se pare ca nu este hotarata sa creeze noi masini si noi designuri, ci numai sa isi mareasca gama de X-uri, in mare pe acelasi desen, ca e mai ieftin. Sau asta este tot ce (se) poate in materie de auto.

X4 va fi bazat pe platforma X3 model 2011 si va arata ca un coupe, avand patru locuri. El va imprumuta sisteme de pe modelul seriei 5GT de la BMW.

Modelul ar putea fi produs in 2012, dupa o prezentare de concept ce va avea loc la anul. Aceasta va decide daca X4 va intra sau nu pe piata. In caz afirmativ, isi propune sa fie un concurent pentru Land Rover Evoque si Mercedes GLC.

Onlinesport Auto



Apar noi detalii despre BMW X4