Stiri Auto

Noul Opel Astra: prima imagine, asemanare cu Insignia

Noua generatia de Opel Astra este pentru prima oara vizibila publicului, fara camuflaj. Fotografia a fost luata pe ascuns la o prezentare interna a Opel din Portugalia si ii poate interesa pe romani, pentru ca acest model este unul popular la noi in tara.
Fotografia de calitate slaba arata o parte frontala similara cu cea a noului Opel Insignia (continuatorul Vectra), ceea ce lasa ideea unei lipse de imaginatie, specifice de fapt in ultima vreme pietei auto mondiale in general (si se mai mira de ce nu se vinde cum ar vrea ei).

La fel cum si Ford a lansat designul Kinetic pe Mondeo, pentru ca apoi sa il aplice si pentru faceliftul Focus, la fel cum si Volkswagen a facut un Passat mai mic pe exterior in persoana lui Jetta sau a mutat stopurile spate de pe Touareg direct pe noua generatie de Golf 6 (iar lista este deschisa), la fel Opel pare ca micsoreaza botul de la Insignia si il pune pe Astra.

Nu ca Insignia ar fi o masina urata, Doamne fereste, este un model modern si reusit, iar Astra doreste sa ii preia succesul pentru buzunarul celor care nu vor sa arunce in jur de 20.000 de euro pe o masina noua.

Cert este ca noul Astra este cu totul altceva, ca design exterior, fata de vechea generatie.

Spatele acestui hatch este abrupt, pare scurt si rotunjit, iar masina are alura unui sedan coupe. Partea finala  a geamurilor spate pare din imagine  similara cu cea de la Insignia si Corsa.

Onlinesport Auto


Noul Opel Astra: prima imagine, asemanare cu Insignia