Stiri Auto

Carmasutra - manual pentru sex in masina

A aparut manualul de sex in masina, "Carmasura". Doi ziaristi americani au scris o carte care te invata pozitiile in care se poate face dragoste in modelele a 20 de marci din intreaga lume.

Carmasutra trebuie tratat ca atare si aratat publicului deoarece simplul contact cu subiectul a declansat valuri de interes in randurile celor din redactie. Este vorba de o carte al carei titlu este ”Carma Sutra” si care reprezinta un manual absolut necesar toturor celor care cred ca sexul in masina este un element de neocolit indiferent de modelul pe care il au in garaj.



Altfel spus, cartea jurnalistilor americani Alex Games si Esther Selsdon analizeaza toti pasii pe care cei din masina trebuie sa ii parcurga pentru ca actul sexual in sine sa fie unul foarte reusit. Pentru inceput va trimitem inapoi la un articol scris pe site-ul nostru acum cateva luni in care Volvo V50 si Volvo 70 erau considerate masinile perfecte pentru sex.



Ei bine, daca v-ati hotarat sa alegeti una dintre aceste masini, urmatorul pas este comandarea cartii (deocamdata disponibila exclusiv pe internet).

Cartea are 82 de pagini, costa 15 dolari si este plina de fotografii si desene. Foarte interesant este faptul ca in Carma Sutra sunt analizate toate pozitiile disponibile in modelele create de 20 de marci auto din intreaga lume.

Iata cum suna surta descriere pe care si-o fac autorii:

- Desfaceti-va centurile! Acesta este primul manual al pozitiilor adaptate la “divertismentul” in autoturism. Bogat ilustrata si plina de sfaturi practice si de exemple detaliate, aceasta carte isi va castiga locul in torpedoul masinii dumneavoastra deoarece contine tot ceea ce are nevoie cititorul pentru a-si aduce instinctul sexual din masina la punctul rosu.

- Ilustratii si sfaturi pentru 20 de marci si modele auto, de la compacte la berline, de la hibride la SUV-uri.

- Doua pagini duble detasabile pentru sexul in taxi sau in limuzina.

- Perfecta pentru indragostitii de masini si pentru indragostitii din masini

- Cartea este disponibila in doua versiuni, cea americana si cea europeana, acestea fiind diferentiate de coperta. Astfel, daca varianta americana are pe coperta un Chrysler 300C, cea europeana se lauda cu un Mini. Sa speram ca editia romaneasca va contine si instructiunile de “folosire” a lui Logan MCV sau, de ce nu, a recent lansatului si spatiosului Logan Van.
 
automarket.ro



Carmasutra - manual pentru sex in masina