Europa League

Antrenor AEK Larnaca: "Suntem dezamagiti, dar a fost seara Stelei"

Antrenorul Leon Vlemmings a declarat, miercuri, ca este dezamagit de faptul ca echipa AEK Larnaca nu a reusit sa se califice în 16-imile Ligii Europa, mentionând ca este multumit de prestatia jucatorilor sai si ca, în opinia sa, cipriotii au fost egali ca valoare cu Steaua în meciul de miercuri.

"Felicitari echipei Steaua. A fost un meci interesant pentru ca ambele echipe trebuiau sa câstige. Fotbalul se decide în anumite momente si astazi a fost seara Stelei. Dupa parerea mea, ambele echipe au fost egale.

"Trebuie sa revad faza penaltiului sa vad daca a fost corect acordat, dar sunt mândru de echipa mea. Am avut spirit de luptatori si am si reusit sa revenim de la 0-1. Suntem dezamagiti, dar cred ca putem privi cu optimism spre viitor", a spus Vlemmings.

Referitor la atmosfera de pe Arena Nationala, tehnicianul cipriotilor a spus: "Si la Feyenoord, echipa la care am lucrat anterior, am întâlnit o astfel de atmosfera. A fost o atmosfera extraordinara, dar ar fi fost si mai frumos pentru noi daca am fi câstigat".

Echipa Steaua Bucuresti s-a calificat în 16-imile de finala ale Ligii Europa, dupa ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), cu formatia cipriota AEK Larnaca, în ultima etapa a Grupei J, iar Maccabi Haifa a fost învinsa de Schalke 04, cu scorul de 3-0.

Golurile stelistilor au fost marcate de Rusescu '55 din penalti si Nikolici '70, '85, în timp ce pentru ciprioti a înscris Gorka Pintado, în minutul 61.

Mediafax



Antrenor AEK Larnaca: "Suntem dezamagiti, dar a fost seara Stelei"