Europa League

Alexa e disperat: "Nu stiu ce sa mai fac"

Dan Alexa si-a asumat intreaga responsabilitate pentru esecul de la Varsovia si marturiseste ca traverseaza cel mai dificil moment din cariera.
"Eu sunt vinovat pentru aceasta infrangere. Imi pare rau pentru colegi, le cer scuze. Le-am cerut scuze in vestiar, este un moment greu pentru mine. Am inceput bine meciul si totul s-a terminat cand am luat al doilea cartonas galben. Este cel mai greu moment din cariera mea, nu stiu ce sa mai fac", a spus Dan Alexa la sportro.

El a lovit joi seara un adversar cu cotul in fata, in meciul Legia - Rapid, fiind eliminat pentru al doilea cartonas galben. In timp ce parasea terenul, Alexa facea gesturi disperate, pentru ca nu intelegea de ce a fost eliminat.

Inferioritatea numerica a Rapidului a fost decisiva, echipa jucand bine, dar neputand sa fie la tot potentialul pentru a obtine victoria necesara la Varsovia.

Dupa rezultatele inregistrate joi seara, PSV este prima in grupa cu 10 puncte, fiind urmata de Legia, 9 puncte, Rapid, 3 puncte, si Hapoel, 3 puncte.

In urmatoarea etapa, pe 30 noiembrie, Rapid va intalni Hapoel Tel-Aviv pe National Arena de la ora 22:05, iar Legia va primi vizita lui PSV.

Onlinesport


Alexa e disperat: "Nu stiu ce sa mai fac"