Europa League

Steaua - Schalke, intrerupt de Pro TV. Nemtii au avut motiv sa rada de Romania

Pro TV, televiziunea care detine drepturile de televizare pentru Liga Europa, a intrerupt meciul dintre Steaua si Schalke 04 in minutul 12. Transmisia a picat si in Germania, motiv pentru nemti sa rada de noi.
In minutul 12, ecranul televizorului s-a faut negru pe Pro TV. Dupa un debut alert, fanii din intreaga lume nu au mai putut urmari meciul dintre Steaua si Schalke timp de noua minute.

Pro TV a creat probleme si in Germania, unde Sky a fost nevoit sa intrerupa partida. "Sa nu uitam ca suntem in Romania. Trebuie sa avem rabdare cu tehnicienii romani. Dar pana cand?!", au spus comentatorii germani, razand copios.

Dupa noua minute, transmisia partidei s-a reluat de la scorul 0-0. "Bine ca e 0-0, n-ati pierdut multe. Speram sa nu mai avem probleme tehnice", a spus Costi Mocanu, unul dintre comentatorii Pro TV.

La pauza, comentatorii germani au predat legatura pe aceeasi tenta ironica. "Speram sa avem parte de fotbal in partea secunda, dar mai ales de curent electric", au zis ei cu gura pana la urechi.

Onlinesport


Steaua - Schalke, intrerupt de Pro TV. Nemtii au avut motiv sa rada de Romania