Europa League

Antrenor Slask Wroclaw: "Rapid nu a aratat puncte slabe"

Antrenorul Orest Lenczyk (Slask Wroclaw) a declarat ca, în meciul din prima mansa a play-off-ului Ligii Europa, FC Rapid nu a aratat puncte slabe si este favorita certa la calificare, informeaza site-ul oficial al gruparii poloneze.

"Rapid nu a avut slabiciuni în meciul cu noi, nu a aratat puncte slabe. Desi am condus pe tabela, apararea noastra a fost visatoare, fundasii au urcat nepermis în ofensiva si am ramas descoperiți. Defensiva nu a facut deloc un meci bun.

"Nu m-am bucurat dupa ce am marcat, deoarece stiam ca va fi un soc pentru Rapid si ca va începe sa joace mult mai bine. Rapid a fost mai buna
ca echipa, dispune de jucatori mai buni.

"Acum este favorita certa, nici nu vreau sa vorbesc despre sansele care ne-au mai ramas. Mergem la Bucuresti pentru a spune un la revedere onorabil cupelor europene", a precizat Lenczyk.

Autorul golului echipei poloneze, Sebastian Mila, a felicitat formatia Rapid pentru victorie. "Pacat ca am pierdut, dar optimismul nostru nu trebuie sa dispara pâna la final. Bravo lor pentru succes, dar înca nu sunt calificati", a spus Mila.

Formatia Rapid Bucuresti a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), formatia poloneza Slask Wroclaw, într-un meci contând pentru prima mansa a play-off-ului Ligii Europa. Golurile echipei Rapid au fost marcate de Grigore '24, Roman '34 si Apostol '79, în timp ce pentru polonezi a punctat Mila '16.

Mediafax


Antrenor Slask Wroclaw: "Rapid nu a aratat puncte slabe"