Europa League

Antrenor TSKA Sofia: "Ne dorim sa castigam cu Steaua"

Antrenorul TSKA Sofia, Milen Radukanov, a declarat miercuri, la plecarea spre Cluj-Napoca, unde va avea loc meciul cu FC Steaua din prima mansa a play-off-ului Ligii Europa, ca o înfrângere la limita nu l-ar multumi, informeaza publicația bulgara Novsport.

"Scopul nostru este ca echipa sa joace un fotbal de calitate si sa obtina un rezultat bun la Cluj. Starea noastra de spirit este una de optimism. Am urmarit ultimele meciuri ale Stelei, detinem toate informatiile necesare despre adversar. Vrem sa jucam cu calm si încredere. Ne dorim sa câstigam si nu ne-ar satisface o înfrângere la limita", a spus Radukanov.

Directorul executiv al gruparii bulgare, Ventislav Jivkov, a afirmat ca un rezultat de egalitate la Cluj ar fi foarte bun. "Stim ca întâlnim un adversar serios, dar vom lupta pentru o victorie.

"Am fi satisfacuti si cu un egal, având în vedere ca jucam în deplasare. La Sofia, oricum trebuie sa învingem. Daca ne vom califica, jucatorii vor fi rasplatiti cu prime decente", a spus Jivkov.

Presa bulgara scrie ca, desi a facut deplasarea în România, atacantul brazilian Junior Moraes nu va evolua, el neavând drept de joc.

Partida Steaua București - ȚSKA Sofia, din prima mansa a play-off-ului Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 20.30, la Cluj-Napoca.

Mediafax


Antrenor TSKA Sofia: "Ne dorim sa castigam cu Steaua"