Europa League

Antrenorul croatilor: "Ne ne-am mai intalnit demult cu asemenea noroc"

Antrenorul echipei NK Varazdin, Samir Toplak, a declarat ca formatia sa a avut noroc, asa cum nu s-a mai întâmplat în ultimul timp, în meciul cu Dinamo, terminat la egalitate, scor 2-2, în prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa.
Tehnicianul croatilor s-a declarat multumit de rezultat, precizând ca a crezut în repriza a doua ca formatia sa poate "chiar sa câstige". "Sunt multumit de rezultat, ne-am straduit sa jucam un fotbal frumos, asa cum noi jucam de obicei, cu multe pase.

"Dar astazi nu am avut aceasta ocazie, pentru ca Dinamo este o echipa foarte buna. Azi am avut mult noroc, cu care nu ne-am mai întâlnit demult. Dinamo este echipa mai buna, dar clar rezultatul ne da dreptul sa fim optimisti si vom face tot posibilul sa o eliminam.

"Daca eu as avea suporterii echipei Dinamo, acum eram în stare sa semnez ca ne calificam, dar din pacate nu-i avem. Mi-a fost frica sa nu pierdem la un scor mai mare. La pauza am simtit ca putem sa jucam mai bine în repriza a doua si chiar sa câstigam", a spus Toplak.

Antrenorul a adaugat ca acum cunoaste mai bine formatia Dinamo si va putea pregati partida retur.

Echipa Dinamo Bucuresti a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-2), meciul disputat, joi, pe teren propriu, în compania formatiei croate NK Varazdin, în prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Golurile echipei Dinamo au fost marcate de Susaci '5 (autogol) si Moti '16, în timp ce pentru NK Varazdin au înscris Sacer '43 si Vugrineci '45+2. Returul se va juca la Varazdin, în 4 august.

Mediafax



Antrenorul croatilor: "Ne ne-am mai intalnit demult cu asemenea noroc"