Europa League

Cum a luat bataie arbitrul polonez de la suporteri si ce legaturi a avut cu mafia

Marcin Borski, arbitrul care a frant visul Stelei in meciul cu Napoli, ascunde o poveste suspecta, plina de controverse. Borski este banuit ca a avut legaturi cu mafia fotbalului polonez si a fost batut de suporteri dupa ce a procedat la fel ca in Ghencea.
Controversele in jurul lui Marcin Borski au aparut pentru prima data in vara anului 2004, cand a fost promovat in prima liga, in timp ce era angajatul clubului Zaglebie Lubin, retrogradat ulterior pentru blaturi.

Borski si-a facut de treaba, insa un an mai tarziu a incasat-o la finalul unui meci. Fanii celor de la GKS Katowice l-au batut cu bestialitate pe arbitru, deoarece a tras cu oaspetii de la Odra Wodzislaw. Asaltat de fani, Borski a pus capat meciului si s-a inchis la vestiare de frica, insa nici acolo nu a scapat.

Cariera controversata a lui Borski a continuat, iar in anul 2006 au aparut mai multe stenograme compromitatoare, in scandalul de coruptie care a zguduit din temelii fotbalul polonez. In pofida stenogramelor, Borski a fost declarat nevinovat in primavara anului trecut.

Pe 30 septembrie 2010, Borski a venit la Bucuresti si a frant visul Stelei in partida cu Napoli, bifand astfel o noua controversa in cariera.

Onlinesport


Cum a luat bataie arbitrul polonez de la suporteri si ce legaturi a avut cu mafia