Europa League

Antrenorul lui Hjaduk ramane cu picioarele pe pamant

Antrenorul formatiei Hajduk Split, Stanko Poklepovici, a declarat, luni, ca echipa sa trebuie sa fie cu picioarele pe pamant inaintea meciului cu Unirea Urziceni, din mansa secunda a play-off-ului Ligii Europa, deoarece inca nu este nimic transat, informeaza cotidianul croat Slobodna Dalmacija.
"Am castigat cu 4-1, dar nu ne consideram calificati. Trebuie sa fim seriosi, cu ambele picioare pe pamant. In 1974, Hajduk a castigat cu 4-1 cu Saint Etienne, dar in mansa secunda francezii s-au impus cu 5-1, iar in 1982, tot dupa un 4-1 cu Bordeaux, a urmat un 0-4. Nu e nimic incheiat, avem un avantaj frumos, dar trebuie sa jucam. Trebuie sa ne facem treaba pana la capat. Sa asteptam sa ne calificam matematic in grupe si vorbim apoi de ce performanta am realizat", a spus Poklepovici.

Atacantul Senijad Ibricici a afirmat ca Hajduk a rezolvat mai mult de 50 la suta din ecuatia calificarii. "Nu trebuie sa ne lasam ametiti de victoria de la Split. Dinamo Bucuresti ne-a dat trei goluri in 30 de minute in faza precedenta. Trebuie sa fim concentrati pana la capat si sa transam calificarea la Bucuresti", a comentat Ibricici.

Formatia Unirea Urziceni va intalni, joi, de la ora 20.30, pe stadionul Steaua, formatia Hajduk Split, intr-o partida contand pentru mansa secunda a play-off-ului Ligii Europa. In tur, echipa croata a castigat cu scorul de 4-1.

Mediafax


Antrenorul lui Hjaduk ramane cu picioarele pe pamant