Europa League

Antrenor Hajduk: "In retur voi schimba echipa si ne vom califica"

Antrenorul Stanko Poklepovici s-a declarat nemultumit de jocul formatiei Hajduk Split în partida pierduta, cu scorul de 1-3, în fata celor de la Dinamo Bucuresti, însa a mentionat ca meciul din retur va fi unul diferit, fiind convins de faptul ca echipa sa se va califica mai departe.

"Întâlnirea a fost disputata si rezultatul ar fi putut fi altul de ambele parti. Dinamo a combinat destul de bine si noi nu ne-am îndeplinit sarcinile, desi golul nostru ne da sperante. Dinamo nu m-a surprins, pentru ca am avut toate informatiile, dar nu ne-am îndeplinit planul. Jocul la mijloc a fost prea rarefiat. Sunt absolut nemultumit de joc, dar rezultatul ramâne deschis. Sansele de calificare ramân egale", a spus tehnicianul echipei croate.

Poklepovici a mentionat ca va schimba echipa pentru meciul retur, fiind convins de faptul ca Hajduk se va califica mai departe. "Va fi alt joc la Split, voi schimba echipa, voi încerca sa deschid mai mult jocul pe atac, dar asta nu înseamna neaparat ca va creste numarul atacantilor. Dinamo a marcat trei goluri, noi mai avem nevoie de doua si e posibil sa reusim asta. În retur vom reusi sa ne calificam, vom încerca sa scoatem pe Dinamo, va fi greu, pentru ca Dinamo e o echipa buna, dar noi ne pastram speranta. Am fost nepregatiti pe mijlocul terenului si i-am permis lui Dinamo sa se joace cu mingea, dar asta nu se va mai întâmpla în meciul retur. Dinamo are tehnica foarte buna în regim de viteza, mai ales atunci e lasata", a precizat tehnicianul croat.

Referitor la absenta suporterilor croati de pe stadion, Stanko Poklepovici a precizat: "A fost o rusine pentru partida si pentru noi, ca nu am avut suporteri la meci, dar regulile sunt reguli si trebuie respectate. Asa a decis UEFA".

Formatia Dinamo Bucuresti a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), echipa croata HNK Hajduk Split, în mansa întâi a turului al treilea din preliminariile Ligii Europa. Golurile gazdelor au fost marcate de Andrei Cristea '6 (penalti), Garat '40 si Kone '70, iar oaspetii au punctat prin Tomasov '64.

Suporterii croati nu au putut asista la meci, nefiindu-le permis accesul în grupuri organizate sau având asupra lor însemnele clubului Hajduk.

Purtatorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX ca aproximativ 100 de sustinatori ai echipei Hajduk Split au urmarit meciul cu Dinamo la o terasa din Centrul Vechi al Capitalei si nu s-au înregistrat incidente.

Partida retur va avea loc joi, 5 august, în Croatia.

Mediafax



Antrenor Hajduk: "In retur voi schimba echipa si ne vom califica"