Europa League

Andone, dezamagit de suporteri

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, s-a declarat dezamagit de absenta suporterilor la meciul cu Olimpia Balti, la care au asistat doar 2.000 de persoane.
"A fost un meci bun, am inscris foarte multe goluri, dar pentru mine a fost o surpriza absenta suporterilor. Ca sa castigi un campionat, ai nevoie de suporteri. Mi-as dori sa uite de anii trecuti si sa aiba incredere in noua echipa pe care incercam sa o formam. Suporterii trebuie sa inteleaga ca incercam sa formam o echipa care sa castige titlul. Va fi foarte greu in primul an, dar la anul se poate", a spus Andone la sportro.

Referitor la dubla mansa cu Hajduk Split, Ioan Andone a avertizat ca adversarul va fi mult mai dificil decat Olimpia Balti. "Va fi greu, este o echipa cu multi jucatori noi si cu o conducere noua. Vom intalni un adversar in fata caruia trebuie sa fim foarte bine organizati", a adaugat Andone.

Dinamo s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Europa dupa ce a castigat returul cu Olimpia Balti, scor 5-1. Golurile dinamovistilor au fost reusite de Andrei Cristea, Adrian Cristea, Ousmane N'Doye, Catalin Munteanu si Gabriel Torje.

In turul urmator, dinamovistii vor intalni formatia croata Hajduk Split. Turul va avea loc peste o saptamana.

Onlinesport


Andone, dezamagit de suporteri