Europa League

Dinamo contra Hajduk Split (Croatia) si Timisoara contra Mypa 47 (Finlanda), in turul trei preliminar al Ligii Europa

FC Timisoara va intalni in turul trei preliminar al Ligii Europa invingatoarea dublei dintre Mylykosken (Finlanda) si UE Sant Julia (Andorra). Banatenii vor disputa prima mansa pe teren propriu la 29 iulie, urmand ca returul sa se joace in deplasare la 4 august. În prima mansa a turului doi preliminar, Mypa 47 a trecut de Sant Julia, scor 3-0. Dinamo va intalni pe Hajduk Split (Croatia).
Timisoara a avut noroc la tragerea la sorti de la Nyon, banatenii urmand a intalni, cel mai probabil, formatia finlandeza Mylykosken Pallo 47.

Nordicii au invins in prima mansa a turului doi preliminar pe Saint Julia din Andorra, scor 3-0, avand sanse mari de calificare in turul trei preliminar.

Prima mansa va fi la Timisoara, pe 29 iulie, urmand ca returul sa se dispute peste doar o saptamana, mai precis pe 4 august.

De cealalta parte, Dinamo Bucuresti a avut un ghinion teribil in urnele de la Nyon, 'cainii' din Stefan cel Mare intalnind Hajduk Split, cel mai puternic adversar posibil din combinatia de cinci.

Pana la intalnirea cu croatii, elevii lui Ioan Andone mai au de trecut o mansa din dubla cu Olimpia Balti din Moldova, in tur Dinamo impunandu-se, in deplasare, cu 2-0.

Hajduk Split a jucat in sezonul 1994/1995 cu Steaua Bucuresti in grupele Ligii Campionilor, castigand 1-0 la Bucuresti, dupa care 'militarii' s-au impus cu 4-1 in deplasare, in ultima etapa din faza grupelor. Chiar si asa, Hajduk Split a terminat atunci pe locul secund in Grupa C, calificandu-se in sferturile de finala, unde a pierdut in fata lancierilor de la Ajax, scor 0-0 si 0-3.

Vedeti programul complet al turului trei preliminar al Ligii Europa.

Onlinesport


Dinamo contra Hajduk Split (Croatia) si Timisoara contra Mypa 47 (Finlanda), in turul trei preliminar al Ligii Europa