Europa League

Amauri ii baga mortu-n casa lui Ajax

Varful brazilian a adus victoria lui Juventus pe terenul lui Ajax Amsterdam. Gazdele au condus cu 1-0, insa italienii s-au impus cu 2-1 dupa doua reusite identice ale jucatorului adus de la Palermo.
Cel mai interesant duel al serii din 16-imile Ligii Europa a inceput cu un asalt din partea celor de la Ajax Amsterdam la poarta lui Buffon. Insistenta gazdelor s-a concretizat si pe tabela de marcaj in minutul 16, cand Miralem Sulejmani a finalizat cu un sut imparabil dupa o cursa superba.

Avantajul 'lancierilor' nu a durat prea mult, deoaree Juventus a egalat dupa doar un sfert de ora. Alex del Piero  a facut o faza de toata frumusetea, la capatul careia Amauri a finalizat cu o lovitura de cap.

Dupa pauza, varful brazilian a mai inscris o data, in minutul 58, tot gratie unei lovituri de cap din centrarea lui Alex del Piero.

Ajax a fortat pe final, insa nu a reusit sa obtina remiza, chiar daca De Jong a ratat doua mari oportunitati, lovind chiar si bara cu un sut bomba.

Vatamati in Liga Campionilor, unde Fiorentina a fost jefuita la Munchen, italienii au primit o mana de ajutor la Amsterdam din partea croatului Ivan Bebek, cel care nu a acordat doua penaltiuri pentru echipa gazda.

Alte rezultate inregistrate joi:

Rubin Kazan - Hapoel Tel Aviv 3-0

Brugge - Valencia 1-0

Lille - Fenerbahce 2-1

Standard Liege - Red Bull Salzburg 3-2
 
Twente - Werder Bremen 1-0

Villareal - Wolfsburg 2-2

Onlinesport


Amauri ii baga mortu-n casa lui Ajax