Europa League

Bergodi a fost dat afara

Patronul Stelei, Gigi Becali, a incercat sa discute cu jucatorii la pauza meciului cu Sheriff, insa Cristiano Bergodi i-a trantit usa in nas. Becali a mers val-vartej la vestiare dupa finalul meciului, l-a cautat pe Bergodi, insa nu l-a gasit. A dat in cele din urma de Renzo Rossi, caruia i-a transmis ca Bergodi a fost demis.
"A fost pentru prima data in viata mea cand m-am dus la pauza la cabina. Nu am putut sa le spun prea multe pentru ca nu m-a lasat Bergodi.  Ce, n-are voie patronul sa se duca la cabine? Imi interzice mie Bergodi!? L-am deranjat, nu? Le dadea niste indicatii tactice foarte pretioase.... Din cauza ca nu m-am dus eu, n-au inteles jucatorii indicatiile lui Bergodi, sigur ca da... Nu pot sa lucrez cu un om care m-a injosit. Am niste limite, m-a umilit in fata echipei.", a spus Becali la sportro.

Forum: Comentati demiterea lui Bergodi

Finantatorul echipei din Ghencea a precizat ca lua aceasta decizie chiar si in cazul unei victorii. "Suta la suta il dadeam afara. N-am nevoie de fotbal, vreau doar respect din partea angajatilor. Si 5-0 daca bateam, hotararea era aceeasi", a explicat omul de afaceri.

Cristiano Bergodi a preluat echipa din Ghencea in vara acestui an. Bergodi are un bilant de 3 victorii, o remiza si 2 infrangeri in campionat plus 6 victorii si o remiza in Liga Europa.

Altfel, Gigi Becali a mai spus ca rezultatul de egalitate este unul rusinos pentru echipa din Ghencea.

"Este un rezultat extraordinar de rusinos. Echipa asta e mai slaba si decat Ujpest, Motherwell si St. Patrick's. Sheriff nu a jucat nimic, dar noi chiar n-am jucat nimic. Onicas mort, Ionescu a fost si el mort, Szekely in nota lui obisnuita, iar Banel nu a avut cu cine sa joace. Am jucat dupa ureche", a adaugat Becali.

Steaua a inceput cu stangul aventura in grupele Ligii Europa, terminand la egalitate, scor 0-0, cu Sheriff Tiraspol.

Onlinesport


Bergodi a fost dat afara