Europa League

Antrenorul lui Ujpest vede Steaua favorita

Antrenorul lui Ujpest, Willie McStay, a afirmat ca este incantat ca va intalni pe Steaua in preliminariile Ligii Europa, dar admite ca formatia din Romania este favorita, relateaza editia online a The Sun.
"Am fost multumit de facilitatile clubului si de lumea implicata la echipa. O sa jucam cu Steaua Bucuresti si sunt incantat ca prima mansa este la 16 iulie, in deplasare. Avem mai multe partide amicale programate inainte de meciul oficial cu Steaua. Nu avem mult timp pana la meciul din cupele europene, dar am fost impresionat de calitatea din lotul nostru. Ujpest este un club ambitios. Am incredere ca ne vom descurca foarte bine", a spus antrenorul lui Ujpest.

McStay s-a referit si la faptul ca ar fi putut ramane la Celtic, unde era dorit, dar a decis sa plece la Ujpest pentru a antrena o echipa de cupa europeana. "Am stat mult timp la Celtic, dar era momentul sa trec la alt nivel. Nu am putut sa refuz, este o mare provocare pentru mine. Sunt pregatit sa fiu antrenor principal, desi nu m-am gandit ca o sa-mi fie usor in Ungaria, ci foarte dificil. O sa stau departe si de familie, dar sotia mea m-a sustinut", a adaugat McStay, in varsta de 47 de ani.

"Mi-as dori sa revin la Celtic intr-o zi, stiu cat de importanta este functia de antrenor principal la o astfel de echipa. Pep Guardiola a acumulat multa experienta inainte sa devina antrenorul Barcelonei. Toata lumea are vise si nu este un secret ca vreau sa antrenez pe Celtic", a mai declarat tehnicianul.

Steaua si Ujpest se vor intalni in al doilea tur preliminar al Ligii Europa.

NewsIn


Antrenorul lui Ujpest vede Steaua favorita