Champions League

Allegri vede partea plina a paharului: "Batem Barcelona, suntem in finala"

Dincolo de dificultatea unei duble manse cu cea mai buna echipa a lumii, tehnicianul italian Massimiliano Allegri considera ca o eventuala calificare a Milanului in dauna Barcelonei ar deschide formatiei sale calea spre finala de la Munchen.
"Mai devreme sau mai târziu stiam ca vom întâlni Bayern Munchen, Barca sau Real. Trebuie sa jucam doua meciuri perfecte pentru a trece de FC Barcelona. Stim ca este cea mai buna echipa din lume, dar credem în noi. Daca îi batem, ajungem în finala", a spus Allegri.

“Trebuie sa jucam ofensiv si sa fim concentrati. Precedentele doua jocuri impotriva Barcelonei ne-au ajutat sa crestem. Am jucat bine in defensiva in meciul tur si ne-am descurcat si in retur in pofida infrangerii", a adaugat tehnicianul italian.

De cealalta parte, Pep Guardiola, antrenorul catalanilor, a declarat ca pentru a se incorona din nou regina Europei echipa sa trebuie sa joace si sa-i invinga pe cei mai buni.

"AC Milan este una din cele mai mari echipe din Europa. Are multe trofee, jucatori de nivel înalt si mare experienta. Va fi o dubla mansa extrem de grea si avem nevoie de ajutorul fanilor pentru a elimina AC Milan, dar pentru a fi campion trebuie sa-i învingi pe cei mai buni, asa cum am facut si în sezoanele trecute", a spus Guardiola.

Cat despre eventuala finala cu Real Madrid, Guardiola a spus: "Pâna la finala mai e atât de mult...Nu ma gândesc nici macar la semifinala cu Benfica sau Chelsea".

Onlinesport


Allegri vede partea plina a paharului: "Batem Barcelona, suntem in finala"