Champions League

Manchester United, eliminata!

Surpriza uriasa la Basel, unde Manchester United a pierdut cu 2-1 si a fost eliminata din Liga Campionilor. Englezii vor continua in Liga Europa, unde ar putea intalni Steaua sau FC Vaslui, in timp ce Basel si Benfica avanseaza in Liga Campionilor.
Englezii aveau nevoie de un rezultat de egalitate pentru a continua in Liga Campionilor, insa si-au continuat seria prestatiilor deplorabile si au fost infranti in Elvetia.

Basel a deschis scorul in minutul 9 prin Streller, dupa o gafa a lui De Gea, iar dezastrul lui United era abia la inceput.

United s-a aruncat in atac, insa Rooney si Nani au ratat din toate pozitiile. Vidici s-a rupt inainte de pauza, iar absenta lui a contat mai mult decat se astepta intr-un meci in care United trebuia sa atace.

Pe fondul unui joc lipsit de orizont al lui United, Basel a facut 2-0 in minutul 85, Alexander Frei fructificand cu o lovitura de cap o gafa la marcaj.

United a mai incercat un miracol, asa cum s-a intamplat cu Bayern Munchen. Jones a redus din diferenta in minutul 89, dupa o faza de infarct in care mingea a lovit si bara, dar a fost prea putin: United nici nu s-a apropiat de poarta pana la finalul meciului.

A fost a treia eliminare a englezilor inca din faza grupelor, in timp ce Basel termina pe doi, iar Benfica a castigat grupa.

Otelul a terminat ultima, fara nici un punct, iar United va juca in Liga Europa.

Onlinesport


Manchester United, eliminata!