Champions League

Arsenal a dat lovitura pe Velodrome in prelungiri

Tunarii lui Arsene Wenger au plecat cu toate cele trei puncte de la Marsilia, unde au castigat in extremis intalnirea cu Olympique din localitate gratie reusitei lui Ramsey din minutele de prelungire.
O centrare venita de pe dreapta a fost deviata de Gervinho si Ramsey, jucator intrat in minutul 88 in locul rusului Arsavin, l-a executat pe portarul Mandanda cu un sut la coltul lung.

Londonezii au mai ratat doua mari ocazii de-a lungul meciului. Prima dintre acestea s-a produs in minutul 20, cand Van Persie a reluat cu capul in urma unui corner si Diawara a respins cu mana din fata portii.

In minutul 63 Walcott a scapat singur cu Mandanda dupa o eroare defensiva facuta de Nkoulou, dar internationalul englez nu a reusit sa trimita mingea in plasa.

Grecii de la Olympiakos Pireu au invins in cealalta partida a Grupei F pe Borussia Dortmund, cu 3-1, si au trimis campioana Germaniei pe ultimul loc in clasament.

Intr-o partida cu numeroase ocazii de poarta, gazdele au deschis scorul in minutul 7 cand Marcano a centrat de pe stanga si Holebas a reluat cu capul in poarta lui Weidenfeller.

Lewandowski a egalat in minutul 26 cu un voleu din marginea careului, dar gazdele au intrat in avantaj la cabine gratie reusitei lui Djebbour din minutul 40.

Olympiakos si-a asigurat victoria cu 13 minute inaintea finalului, cand Modesto a reluat cu capul peste Weidenfeller.

Onlinesport


Arsenal a dat lovitura pe Velodrome in prelungiri