Champions League

Aguero salveaza pe Manchester City in ultimul minut

Atacantul argentinian Sergio ‘Kun’ Aguero a aratat, marti seara, ca si-a meritat pana la ultimul cent din suma platita in vara de Manchester City celor de la Atletico Madrid. Ginerele lui Maradona a marcat in minutul 90+4 si a adus o victorie nesperata in fata celor de la Villarreal, prima pentru trupa engleza in Liga Campionilor.
Meciul de pe Etihad Stadium a inceput cum nu se poate mai rau pentru echipa lui Costel Pantilimon, lasat inca o data rezerva lui Joe Hart.

Italianul Rossi a sutat puternic in minutul 4 si portarul gazdelor nu a reusit sa respinga decat pana la Cani, care a indeplinit astfel o simpla formalitate.

Egalarea a venit cu doua minute inaintea pauzei, cand Marchena si-a marcat in propria poarta.

Intreaga repriza secunda a fost dominata de City, dar golul mult asteptat a fost reusit de Aguero abia in al patrulea minut suplimentar.

Victoria obtinuta in extremis si egalul dintre Napoli si Bayern Munchen pastreaza liderul din Premier League in lupta pentru primele doua pozitii in Grupa A.

Prefatat cu mai multe incidente in afara stadionului si cu cel putin patru suporteri germani bagati in spital, meciul de pe San Paolo s-a incheiat nedecis, scor 1-1.

Bavarezii au deschis rapid scorul prin Kroos in minutul 5, in timp ce Napoli a restabilit egalitatea prin autogolul lui Badstuber din minutul 39.

Bayern ramane la conducerea grupei cu 7 puncte, urmata de Napoli (5 puncte) si Manchester City (4 puncte). Villarreal nu a reusit niciun punct in trei meciuri.

Onlinesport


Aguero salveaza pe Manchester City in ultimul minut