Champions League

Ahmetov are incredere in Lucescu

Patronul gruparii Sahtior Donetk, Rinat Ahmetov, a declarat ca are încredere totala în antrenorul Mircea Lucescu, alaturi de care va continua sa munceasca pentru atingerea telului de a câstiga Liga Campionilor, informeaza site-ul oficial al clubului ucrainean.
"Nu putem ajunge la acest tel într-un singur an. Sezonul acesta am ajuns în sferturi...Am jucat zece meciuri în Liga Campionilor. Când jucam 10-12 meciuri în fiecare an, echipa câstiga experienta. Am încredere în Lucescu.

"Acest antrenor, alaturii de secunzii sai, a facut treaba buna la Sahtior. Am început sa fim respectati în Europa, el va continua sa munceasca, iar împreuna ne vom atinge telurile. Anul asta am adus bucurie fanilor nostri. Avem ambitii mari, iar principala tinta este trofeul Ligii Campionilor", a declarat Ahmetov.

Echipa antrenata de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, fara fundasul Razvan Rat, suspendat, a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a fost învinsa, cu scorul general de 6-1, de formatia spaniola FC Barcelona, în sferturile competitiei.

Marti seara, Sahtior a fost învinsa la Donetk de FC Barcelona, scor 1-0, prin golul marcat de Lionel Messi, în minutul 43. În tur, Sahtior a pierdut la Barcelona, scor 1-5.

Mediafax



Ahmetov are incredere in Lucescu