Champions League

Ancelotti ramane optimist: "Putem invinge pe Old Trafford"

Antrenorul echipei Cheslea Londra, Carlo Ancelotti, a declarat dupa înfrângerea din meciul cu Manchester United, scor 0-1, ca formatia sa va trebui sa câstige în retur pe Old Trafford si este încrezator ca acest lucru se va întâmpla, informeaza site-ul oficial al UEFA.
"Stim ca va fi dificil la Manchester. Trebuie sa învingem pe Old Trafford si suntem încrezatori ca putem reusi. Prestatia noastra a fost foarte buna astazi si am dat suta la suta.

"Am jucat un fotbal de calitate, chiar daca am primit un gol ce putea fi evitat. Ne-am creat multe ocazii, mult mai multe decât adversarul. Fernando Torres a fost ghinionist, iar Van der Sar a facut o partida mare.

"Nu meritam sa pierdem, dar acest lucru nu mai conteaza. Sunt dezamagit, dar aceasta partida reprezinta deja trecutul. Trebuie sa ne gândim si sa o jucam bine pe urmatoarea. Rezultatul nu ne avantajeaza, dar mai sunt 90 de minute. Pe Old Trafford va fi un altfel de meci din punct de vedere tactic. Va trebui sa atacam pentru a învinge", a spus Ancelotti.

Alex Ferguson: Am facut o partida buna la nivel tactic

"Nu suntem surprinsi. Nu am avut multe ocazii, Hernandez în prima repriza si Nani în cea de-a doua, dar am facut o partida buna la nivel tactic. În general am reusit sa avem controlul, chiar daca uneori la mijlocul terenului am fost inferiori.

"Am vrut sa fim rapizi si de aceea l-am utilizat pe Park Ji-Sung. El este un jucator fantastic, întelege la perfectie jocul si poate pleca foarte repede pe contraatac. Marele nostru avantaj este ca returul va avea loc pe Old Trafford. Atmosfera va fi electrizanta si abia astept meciul.

"Chelsea poate reveni, nu avem decât un singur gol avans. Trebuie sa fim atenti si sa avem o prestatie foarte buna. Va fi un meci extraordinar în retur, nu am niciun dubiu. Suntem fericiti pentru prestatia lui Rooney, a fost fantastic în aceasta seara", a spus Ferguson.

Formatia Manchester United a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Chelsea Londra, într-un meci contând pentru prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. Unicul gol al meciului a fost marcat de Wayne Rooney '24.

Returul este programat pe 12 aprilie la Manchester.



Ancelotti ramane optimist: "Putem invinge pe Old Trafford"