Champions League

Ancelotti fuge de Barcelona. Nu-i vrea pe catalani in sferturi

Chelsea s-a calificat din nou intre primele opt echipe ale Europei, dupa 2-0 si 0-0 cu FC Copenhaga, dar managerul Carlo Ancelotti nu vrea sa-si masoare inca fortele cu granzii de la FC Barcelona. Tragerea la sorti a sferturilor Ligii Campionilor va fi LIVE pe Onlinesport.ro, vineri, de la ora 13:00.
"Mi-ar placea sa nu jucam cu FC Barcelona, pentru ca este cea mai puternica echipa. De fapt, mi-ar placea sa le plasez pe FC Barcelona si Manchester United în cealalta jumatate, ca sa le putem întâlni abia în finala. Însa va trebui sa asteptam pâna vineri si vom vedea dupa tragerea la sorti ce este de facut", a spus Ancelotti.

Italianul de la carma londonezilor de pe Stamford Bridge a recunosc ca formatia sa nu a jucat prea bine in returul cu danezii de la Copenhaga.

"Chelsea nu a jucat foarte bine în aceasta seara, ar fi trebuit sa profitam de cel putin una dintre numeroasele ocazii pe care le-am avut. Oricum, nu ne-am descurcat rau si nu le-am oferit multe ocazii adversarilor. Sunt bucuros pentru asta. Nu aveam nevoie sa înscriem pentru ca în tur am câstigat cu 2-0.

"Ceea ce aveam nevoie era sa nu îi lasam pe adversari sa înscrie si în acest fel ne-am calificat în sferturi. Jucatorii au avut o atitudine buna si au fost concentrati. Ne doream calificarea în sferturile de finala, amintiti-va ca în aceeasi perioada anul trecut plângeam, iar acum suntem fericiti. Ma gândesc ca am avut cel putin zece ocazii de a înscrie, dar este OK", a adaugat Ancelotti.

Chelsea a remizat in returul de la Londra cu FC Copenhaga, scor 0-0, dupa ce se impusese in tur prin dubla lui Nicolas Anelka.

Onlinesport


Ancelotti fuge de Barcelona. Nu-i vrea pe catalani in sferturi