Champions League

Massimiliano Allegri crede ca Milan se poate califica in sferturi

Tehnicianul echipei AC Milan, Massimiliano Allegri, nu si-a ascuns dezamagirea dupa infrangerea suferita, marti seara, pe teren propriu, in fata londonezilor de la Tottenham, dar in acelasi timp considera ca echipa sa poate ajunge in sferturile de finala.
"Am platit pentru eroarea comisa cand cei de la Tottenham au recuperat si au pornit pe contraatac. Am incercat sa marcam impotriva unei echipe care s-a aparat bine, dar a fost dificil sa gasim spatii.

"Calificarea ramane deschisa, dar la Londra trebuie sa jucam un alt fotbal. Pe San Siro am fost tematori in prima repriza si nu am atacat asa cum ar fi trebuit", a spus Allegri.

Antrenorul liderului din Serie A s-a ferit sa-l critice pe atacantul Zlatan Ibrahimovic pentru prestatia mai putin reusita.

"Pana acum a facut o multime de lucruri bune pentru echipa. Nu a fost meciul lui de aceasta data, dar nu il putem judecat doar pentru o singura partida", a conchis italianul care conduce destinele Milanului din acest sezon.

AC Milan a pierdut, marti seara, intalnirea cu Tottenham, scor 0-1, contand pentru mansa intai a optimilor de finala ale Ligii Campionilor.

Onlinesport


Massimiliano Allegri crede ca Milan se poate califica in sferturi