Champions League

Fabregas se teme ca nu va mai putea juca in acest sezon

Mijlocasul spaniol al echipei Arsenal Londra, Cesc Fabregas, se teme ca nu va mai putea evolua în acest sezon, din cauza accidentarii suferite, miercuri, la meciul cu FC Barcelona, scor 2-2, din sferturile de finala ale Ligii Campionilor, informeaza AFP.

"Nu sunt bine. Sper sa mai pot juca pentru Arsenal în acest sezon, dar ma tem de ce e mai rau, ceea ce ar fi o fractura", a declarat Fabregas.

Fabregas s-a accidentat în ultimele minute ale partidei de miercuri, la o interventie a fotbalistului Carles Puyol de la FC Barcelona, fault în urma caruia arbitrul a acordat penalti pentru Arsenal.

"Nu cred ca voi primi vesti bune (n.r. - joi), chiar daca sper. Când am executat penaltiul, ma simteam bine, dar apoi, când am vrut sa preiau mingea, nu mai puteam sa merg", a mentionat fotbalistul, care a adaugat ca zona afectata a piciorului este tibia.

În cazul în care suspiciunile lui Fabregas vor fi confirmate, aceasta fractura survine cu aproximativ doua luni înainte de Cupa Mondiala din Africa de Sud, competitie la care Spania se numara printre favorite.

Mediafax



Fabregas se teme ca nu va mai putea juca in acest sezon