Champions League

Bayern pierde la Florenta, dar merge in sferturi

Bayern Munchen s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, chiar daca a pierdut mansa retur de la Florenta, scor 2-3. Bavarezii merg in sferturi datorita numarului de goluri mai mare inscris in deplasare, scorul la general fiind 5-5. Prima repriza a meciului de la Florenta a fost modesta, insa cele doua echipe s-au dezlantuit in actul secund.
Fiorentina a intrat pe gazonul de pe Artemio Franchi cu gandul de a razbuna hotia din meciul tur, insa a avut din nou probleme de arbitraj.

In minutul 16, la o centrare de pe partea stanga a lui Vargas, Van Buyten a deviat mingea cu mana in propriul careu, insa arbitrul a lasat jocul sa continue.

Bayern a venit la Florenta sa joace italieneste, cu speranta salvarii avantajului de un gol din meciul tur. Fiorentina a dejucat pragmatismul oaspetilor si a inscris la prima faza de poarta, in minutul 28, cand Vargas a punctat cu un sut puternic din unghi, dupa ce Butt gafase o respingere.

Bavarezii au avut sansa de a egala extrem de rapid, in minutul 34, cand sutul puternic al lui Robben a fost deviat in corner, iar la pauza gazdele au intrat cu un avantaj de un gol.

Partea a doua a inceput din nou favorabil pentru gazde. Mai intai, Gilardino a tras in Butt din 6 metri, in minutul 50, petnru ca patru minute mai tarziu sa se revanseze cu o deviere superba catre Jovetici, care a facut 2-0.

Echipa lui Louis van Gaal a dat semne de revenire in minutul 60, cand Ribery a facut o cursa de exceptie, pe care Mark van Bommel a finalizat-o cu un sut plasat de la 20 de metri.

Gazdele au trecut din nou in avantaj in minutul 64, datorita golului lui Jovetici, insa un sut fabulos al lui Arjen Robben din minutul 66, care s-a dus in vinclul portii lui Frey.

Presat de timp, Cesare Prandelli a mutat ofensiv, insa Fiorentina a trebuit sa se multumeasca doar cu faza optimilor, Bayern reusind sa conserve rezultatul.

Onlinesport


Bayern pierde la Florenta, dar merge in sferturi