Champions League

Arsenal face spectacol si elimina pe Villarreal

Dupa 1-1 in Spania, Arsenal a castigat clar mansa retur cu Villarreal, scor 3-0, englezii reusind astfel sa se califice fara probleme in semifinalele Ligii Campionilor.
Villarreal a sperat la o minune pe terenul lui Arsenal, dupa 1-1 pe teren propriu. Echipa lui Wenger a izbutit insa un meci mare, iar ibericii au parasit Liga Campionilor, dupa 0-3 pe Emirates Stadium.

Chiar daca oaspetii ar fi trebuit sa joace mai ofensiv dupa remiza din Spania, Arsenal a avut un debut excelent, iar in minutul 14 a fost 1-0, Wallcott punctand cu un lob peste Diego Lopez, dupa o faza in care apararea ibericilor a fost depasita cu mare usurinta. Oaspetii nu si-au revenit, Arsenal reusind sa domine pe alocuri copios. La pauza a fost doar 1-0 pentru gazde, insa lucrurile s-au clarificat dupa pauza, cand Villarreal a cedat complet din toate punctele de vedere. Adebayor l-a invins pe Lopez cu un sut plasat din careu (minutul 60) dupa pasa lui van Persie, iar peste zece minute scorul a devenit 3-0 pentru Arsenal, dupa ce Van Persie a punctat dintr-o lovitura de pedeapsa, Walcott fiind faultat in careu de Eguren, care a fost eliminat de pe teren.

Partida Arsenal - Villarreal s-a jucat cu casa inchisa, 60.000 de spectatori fiind prezenti pe Emirates Stadium. Meciul a fost arbitrat de Wolfgang Stark.

FC Arsenal: Fabianski - Eboue, Toure, Silvestre, Gibbs - Walcott ('77 Denilson), Song, Fabregas, Nasri - Adebayor ('83 Bendtner), van Persie ('77 Diaby)

FC Villarreal: Diego Lopez - Angel, Gonzalo Rodriguez, Godin, Capdevila - Eguren, Bruno Soriano ('64 Nihat) - Cani ('70 Jordi Pablo), Pires, Fernandez ('64 Ibagaza) - Rossi

Onlinesport: Andrei Preotu




Arsenal face spectacol si elimina pe Villarreal