Champions League

Arsenal-Roma, disputa echipelor aflate in criza

Arsenal si AS Roma, doua echipe care nu se descurca tocmai bine in competitiile interne, cauta salvarea in Liga Campionilor, unde spera sa reziste cat mai mult.
Fara vreun trofeu castigat in ultimii trei ani si iesiti din cursa pentru castigarea campionatului, "tunarii" isi indreapta toata atentia catre Liga Campionilor, in conditiile in care castigarea Cupei Angliei nu ar reprezenta mare lucru.

Arsene Wenger si-a manifestat, inaintea meciului, semnele de intrebare fata de atacul echipei. "In prima parte a sezonului am primit prea multe goluri, dar am marcat la fel de mult. In partea a doua, nu am mai primit, dar nici nu am mai marcat. Ideal ar fi sa existe un echilbru", a afirmat antrenorul francez.

Tehnicianul englez a mai criticat regulamentul UEFA, care nu ii permite sa il foloseasca in Liga Campionilor pe Andrei Arsavin, deoarece acesta a evoluat in aceasta competitie pentru Zenit Sankt Petersburg.

Pe langa absenta lui Arshavin, Wenger se mai confrunta si cu alte probleme de lot: Cesc Fabregas, Toma Rosicky, Theo Walcott, Emmanuel Adebayor si Eduardo da Silva se afla pe impresionanta lista cu jucatori indisponibili.

De cealalta parte, AS Roma, care in ultima etapa l-a odihnit pe Mirko Vucinic, spera sa se califice mai departe, in incercarea de a ajunge in marea finala care se va disputa pe 27 mai chiar pe propriul teren.

Echipe probabile

Arsenal: 1 Almunia; 3 Sagna, 5 Tourè, 10 Gallas, 22 Clichy; 27 Ebouè, 15 Denilson, 2 Diaby, 8 Nasri; 11 van Persie; 26 Bendtner

AS Roma: 32 Doni; 2 Cicinho, 5 Mexes, 15 Loria, 17 Riise; 11 Taddei, 16 De Rossi, 33 Brighi; 20 Perrotta; 19 Baptista, 10 Totti.

Onlinesport


Arsenal-Roma, disputa echipelor aflate in criza