Champions League

Arsenal trece fara probleme de FC Porto

Arsenal Londra a depasit fara dubii FC Porto, scor 4-0, avand acum patru puncte dupa doua meciuri in Champions League. Golurile au fost inscrise de Van Persie si Adebayor. In celalalt meci al grupei G, Fenerbahce si Dinamo Kiev au terminat 0-0.

Arsenal a avut ceva emotii doar pana la marcarea primului gol. Porto a inceput mai bine si a avut doua ocazii imense. Lovitura de cap a lui Rodriguez a intalnit transversala, iar apoi Lisandro nu l-a putut invinge pe Almunia din fata portii.

Van Persie a deschis scorul in minutul 31 cu un sut la coltul scurt, dupa pasa lui Adebayor. Oaspetii nu si-au revenit, iar Arsenal a mai lovit o data pana la pauza, in minutul 41. Adebayor a inscris dupa centrarea lui Fabregas din corner.

Van Persie a facut 3-0 in minutul 47 cu un sut la coltul lung, dupa ce a trecut de Bruno Alves. Arsenal a continuat sa domine copios, iar scorul final a fost 4-0, Adebayor marcand dintr-o lovitura de pedeapsa, in minutul 66.

Cristi Sapunaru a fost integralist la Porto.

Fener, doar remiza cu Dinamo Kiev

Dupa remiza cu Arsenal, Dinamo a scos un punct si la Istanbul cu Fenerbahce. Meciul a fost dominat de gazde, echipa din Kiev multumindu-se din start cu un punct. Oaspetii au fragmentat jocul, s-au blocat bine in defensiva si au reusit in cele din urma sa isi atinga scopul.

Tibi Ghioane a fost titular la Dinamo Kiev, evoluand 90 de minute.

Onlinesport: Andrei Preotu



Arsenal trece fara probleme de FC Porto