Champions League

Avram Grant: "Am scris istorie"

Antrenorul lui Chelsea, Avram Grant, radia de fericire dupa ce a eliminat Liverpool din Liga Campionilor si a califcat echipa in finala de la Moscova.
"Sunt foarte foarte fericit. Fiecare persoana care poate scrie istorie devine speciala in Anglia, mai ales pentru Chelsea. Am condus o echipa fantastica, Rafa a jucat tactic, iar impotriva lui trebuie sa joci inteligent. Nu am inceput bine partea secunda, dar am recuperat si am castigat meciul", a inceput Grant.

Avram Grant a tinut sa il laude si pe Frank Lampard, cel care a jucat la doar cateva zile de la decesul mamei sale. "Frank a jucat foarte foarte bine dupa parerea mea. A fost unul dintre jucatorii cheie. Nu a fost usor pentru el, insa ii port un respect urias pentru ca a dat totul pentru echipa", a afirmat tehnicianul lui Chelsea.

Antrenorul israelian a explicat de ce s-a asezat in genunchi la sfarsitul meciului. "Am vazut si eu la televizor, e putin rusinos, dar astazi este ziua Holocaustului in Israel. Bunicul meu a murit in Holocasut, a fost ceva emotionant pentru mine", a precizat Avram Grant.

In final, Avram Grant a vorbit si despre finala de pe 21 mai de la Moscova. "Cat de increzator sunt? Manchester United este o echipa grozava, are o un manager la fel de grozav, insa avem timp sa ne pregatim. Sper sa reusim sa-i batem, ca si in campionat", a punctat Grant.

Onlinesport


Avram Grant: "Am scris istorie"