Champions League

Dragomir: "Pana o sa intelegem noi fotbalul, o sa imbatranim"

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat miercuri, pentru NewsIn, ca Steaua nu merita victoria in meciul cu Sevilla din Grupa H a Ligii Campionilor si crede ca echipa din Ghencea nu poate emite pretentii in fata spaniolilor nici pe teren propriu.
"Eu nu cred ca Steaua poate sa bata Sevilla nici macar acasa. La ei au avut o repriza catastrofala si una buna, dar spaniolii le-au dat clasa, pentru ca acolo se joaca alt fotbal. Pana o sa intelegem noi fotbalul ala, o sa imbatranim cu totii. In repriza a doua puteau mai mult. Nu ar fi meritat sa egaleze, tinand cont de ocazii, dar un 2-2 era bun. Cred ca Steaua poate emite pretentii la locul 3, adica sa bata pe Slavia Praga acasa, macat atat", a declarat Dumitru Dragomir.

Steaua a pierdut marti cel de-al treilea meci disputat in Grupa H a Ligii Campionilor, scor 1-2 cu FC Sevilla. Clasamentul grupei arata astfel: 1. Arsenal 9p, 2. Sevilla 6p, 3. Slavia Praga 3p, 4. Steaua 0p.

Altfel, Dumitru Dragomir s-a referit si la conflictul dintre Rapid si CFR Cluj, iscat dupa ce clujenii au depus un memoriu la FRF pentru suspendarea lui Marius Constantin: "Astia de la CFR au si ei dreptate, si au si interes, ca vine meciul direct. Dar daca partea vatamata si agresorul ajung la o intelegere, ce poti sa mai faci? Daca zice Dica faptul ca Marius Constantin l-a pupat pe frunte, ce poate sa mai faca si comisia? Aia zic: 'Pai cum, domnule, ca am vazut eu la televizor cand ti-a dat un cap in gura!', dar Dica zice: 'Ce, ai fost tu acolo sau eu? Nu mi-a dat niciun cap. M-a pupat cu buzele pe frunte".

Conducerea Rapidului i-a acuzat marti pe omologii de la CFR Cluj de "purtare marlaneasca", dupa ce ardelenii au cerut, printr-un memoriu depus la FRF, ca fundasul Marius Constantin sa fie suspendat pentru ca l-a lovit cu capul in figura pe colegul sau Emil Dica, la meciul cu Poli Iasi.

Rapid va intalni pe teren propriu liderul la zi al Ligii I, CFR Cluj, duminica, de la ora 20:30, partida urmand sa fie transmisa de Kanal D.

NewsIn


Dragomir: "Pana o sa intelegem noi fotbalul, o sa imbatranim"