Champions League

Juande Ramos: "In partea secunda am fost lenesi si neglijenti"

Desi a castigat meciul cu Steaua si Sevilla este aproape de calificarea in optimile Ligii Campionilor, antrenorul andaluzilor, Juande Ramos, si-a criticat elevii la sfarsitul meciului.
"Am avut o priam repriza excelenta, dar in partea secunda am fost lenesi si putin neglijenti si, deoarece ne-am crezut deja invingatori, adversarii au putut sa inscrie, ba au fost chiar foarte aproape sa obtina un egal. Trebuia sa inchidem meciul mult mai devreme ca sa evitam un final tensionat. In cele doua meciuri disputate pe teren propriu am obtinut doua victorii, dar asta nu e suficient", a spus Juande Ramos.

Dupa ce a aflat ca Arsenal a zdrobit Slavia Praga cu 7-0, Juande Ramos sustine ca "tunarii" sunt ca si calificati, iar echipa sa mai are nevoie de inca o victorie pentru a obtine biletele pentru optimi.

"Arsenal poate ca este deja calificata, dar noi mai trebuie sa castigam inca un meci si sa vedem ce fac ceilalti oponenti. Nu ne putem relaxa, trebuie sa continuam in aceeasi maniera", a opinat Juande Ramos.

Onlinesport


Juande Ramos: "In partea secunda am fost lenesi si neglijenti"